Resultats de la primera tirada Polivalent 2017 i lliga Interclubs

Amb un dia molt assolellat i una fantàstica temperatura per la pràctica del tir amb arc, ens varem aplegar una 50 d’arquers per gaudí, en un sol matí de les tres modalitats IFAA-Bowhunter.

Les classificacions provisionals.


Posted in General

Lliga Polivalent 2017

El proper 19 de febrer comencem la lliga Polivalent i Interclubs 2017. Aquest cop l’organitzem nosaltres i serà tipus “americana”: Dianes 3D en línia.

Farem les tres modalitats de competició Bowhunter sobre 14 dianes: Animal (a la millor de tres fletxes), hunter (una fletxa) i estandard (dos fletxes). Per la modalitat animal caldrà marcar les fletxes.

Ho farem al parc que hi ha a l’entrada de Tortellà (42.231962, 2.631820). A les 9:30 inscripcions, a les 10 inici de la competició. Preu de la tirada 10€.

Per una bona organització es obligatori fer inscripció prèvia al correu del club poligaris@poligaris.org.


Posted in General

Classificacions

Hem acabat el V Indoor 3D de la Vall del Llierca amb una participació de 110 arquers repartits en dos dies. Aquest any l’hem ambientat en les pel·lícules d’Indiana Jons. Agraïm la participació de tots: arquers per haver vingut, Ajuntament d’Argelaguer per les facilitats que ens han donat, les empreses col·laboradores i molt especialment a tots els socis del club per l’entusiasme i la bona feina feta en el muntatge i organització.

La classificació.

Ja estem treballant en la propera edició, os esperem a tots amb noves sorpreses.


Posted in General

Ja hem començat a muntar

Ja fa tres dies que hem començat a muntar: Un cop distribuïdes les dianes …

Farem la decoració …


Posted in General

Indoor 3D

Tanquem també les inscripcions per el dissabte 28. Ja tenim els dos dies complerts amb 56 arquers cada un.

Considerem que aquesta es la capacitat màxima per poder tirar tothom còmode, tranquil i sense llargues esperes.

Ens veiem a Argelaguer, el dissabte a partir de les 16:30, per començar a tirar a les 17, i el diumenge a partir de les 8, per començar a tirar a les 9.


Posted in General