Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'poligari'@'localhost' (using password: NO) in /home/poligari/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/poligari/public_html/wordpress/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Poligaris Arc Club

Puntuacions Indoor-Ifaa

Un total de 22 arquers/es es van donar cita al Pavelló d’Arguelaguer per la primera tirada de la Lliga Catalana Indoor-Ifaa 17/18.

Les puntuacions.


Posted in General

Celebració

pastis

L’any 2002 un grupet de persones va crear el club Poligaris. Han passat 15 anys.

Dissabte passat, els actuals socis, familiars i amics convidats, ho vàrem celebrar amb una tirada nocturna, com no, i un sopar al pavelló d’Argelaguer.

D’aquell grupet de gent i dels primers socis en queden ben pocs però hem superat la quantitat de 100 socis.

 

En aquests 15 anys s’ha hagut de superar molts entrebancs, tres canvis de lloc d’instal·lacions a l’aire lliure, trasllat de seu i fins i tot una modificació en el nom del club que ha mantingut, però, el nom de Poligaris com a paraula clau.

Hem arribat aquí, amb instal·lacions a l’aire lliure a Tortellà i entrenaments en pista coberta al pavelló d’Argelaguer, més de 100 socis i com a club de referencia en tirades “diferents” (divertides, entretingudes, originals…) i on els arquers son sempre ben rebuts.

No volem acabar sense agrair a tots aquells que ens han ajudat a arribar fins aquí i molt especialment als socis i els seus familiars, sense ells això no seria possible. Als amics arquers que han compartit moltes hores de fletxes amb nosaltres. També, com no, als ajuntaments de Tortellà i Argelaguer per haver-nos facilitat molt la feina de practicar i difondre l’activitat que ens uneix: el tir amb arc.

Gracies a Tothom


Posted in General

15 è ANIVERSARI

L’any 2002 unes quantes persones ens varem ajuntar per crear un nou club de tir amb arc al que varem denominar Poligaris.
Ja han passat 15 anys d’aquell esdeveniment. Ho celebrarem fent allò que més ens agrada: Tir amb arc. Serà una tirada una mica diferent: una tirada nocturna, tot a les fosques i les dianes amb molt poca il·luminació.
Serà el dissabte 4 de novembre a les 7 de la tarda, al pavelló d’Argelaguer i ho acabarem amb un sopar i alguna sorpresa. Serà gratuït per a tots els socis.
És important que confirmeu la vostra assistència el més aviat possible al correu del club poligaris@poligaris.org.
Salut
La Junta


Posted in General

Resultats Lliga Polivalent 2017

Amb la tirada del passat dia 16 de juliol, han acabat les tirades puntuables per la lliga Polivalent 2017.

Classificació Vilopriu.

Classificació Final


Posted in General

Felicitar els nostres arquers

Recent acabat el mundial IFAA Bowhunter celebrat a Florència durant tota la setmana, hem de felicitar als arquers del nostre club per les seves fantàstiques actuacions:

  • Anna Solares 4ª posició en la modalitat de FU
  • Noelia Fernàndez 13ª posició en la modalitat de BHR
  • Imma Majoral 24ª posició en la modalitat de BHR
  • Jordi Ginestera 28ª posició en la modalitat de FU

Felicitar-los a tots per que sabem que aquest any ha sigut dur: terreny, distàncies…


Posted in General